Президентът прие атлетите на Спешъл Олимпикс

29.06.2023, Четвъртък

Младите ни хора и спортисти са и сред най-добрите посланици на страната ни пред света, а високите им резултати са ярко доказателство за несломимия български дух. Спортът гради устойчиви общества, възпитава в толерантност и солидарност, а нашите атлети ни дават вяра, че у нас се гради общество на ценности и признаване, което приобщава. Това отбеляза Президентът Румен Радев на церемонията по посрещане на българските атлети след отличното им представяне на Световните литни игри на Спешъл Олимпикс.
Наигрите в Берлин, българските състезатели завоюваха общо 19 медала в конкуренцията на повече от 7 000 участници от 190 национални делегации.

УЧАСТВАЙ И ТИ!

Всеки може да се присъедини към инициативата като се регистрира и изпрати видео или друга информация за това как и къде спортува, тренира и се забавлява с приятели на открито, в залата, на стадиона или на пистата!

СТАНИ ПОСЛАНИК!

Инициативата „Спортувай с Президента“ има също така за цел да събира, обединява и насърчава младите хора да спортуват, да прекарват повече време заедно, да бъдат единни, да се научат на уважение и ценности.

ПОДКРЕПЕТЕ ИНИЦИАТИВИТЕ НА ПРЕЗИДЕНТА

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

ПРИЕМАМ