Благотворителна тренировка за децата на Българската Коледа

11.12.2022, Неделя

На 11 ноември се проведе благотворителна тренировка за малки и големи, организирана от олимпийските шампионки по художествена гимнастика, диамантените момичета Симона Дянкова, Лаура Траатс, Мадлен Радуканова, Стефани Кирякова и Ерика Зафирова.
Тренировката е в подкрепа с инициативата “Българската Коледа”, която е под патронажа на президента на Република България - Румен Радев.
"Винаги се включваме в такива хубави инициативи, знаем колко важно е да се помага. Знаем, че нeщо мъничко от всеки един от нас, може даде много на един човек, или дете в нужда", споделиха специално за нашата страница олимпийските шампионки.
Свързаха се с нас от "Българската Коледа" и искаха да направим видео, с което да се призовем хората да подкрепят каузата. Но ние знаем, че пример се дава не с думи, а с действия, затова решихме да организираме тази благотворителна тренировка, точно преди майсторския ни клас в Сингапур. Решихме още веднъж да зарадваме българските деца, като проведем една тренировка заедно с тях и заедно помогнем на децата, които имат нужда. Целта на тренировката е едновременно предавайки опит, знания и мотивация на децата, които тренират художествена гимнастика и мечтаят да се докоснат до нас, да помогнем на каузата "Българската Коледа".“ отбелязаха ДиамантиТЕ
Президентър Румен Радев също посети благотворителната инициатива, като поднесе специалните си благодарности на момичетата.

УЧАСТВАЙ И ТИ!

Всеки може да се присъедини към инициативата като се регистрира и изпрати видео или друга информация за това как и къде спортува, тренира и се забавлява с приятели на открито, в залата, на стадиона или на пистата!

СТАНИ ПОСЛАНИК!

Инициативата „Спортувай с Президента“ има също така за цел да събира, обединява и насърчава младите хора да спортуват, да прекарват повече време заедно, да бъдат единни, да се научат на уважение и ценности.

ПОДКРЕПЕТЕ ИНИЦИАТИВИТЕ НА ПРЕЗИДЕНТА

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

ПРИЕМАМ