Втора Купа по карате на Президента

26.03.2022, Събота

"За мен е удоволствие и чест да Ви приветствам по повод деветото издание на международния турнир SOFIA KARATE OPEN 2022.
Векове наред древното бойно изкуство карате изгражда съвършенството на характера, учи на дисциплина и отговорност, уважение към партньор и противник.
Ентусиазмът, с който се полагат основите на карате у нас, бързо даде своите добри резултати и българската карате школа записа своето име със златни букви в световната и олимпийска история на този популярен и атрактивен спорт.
Като част от тази школа, всички Вие – състезатели и треньори, сте достоен пример за непреклонен дух и воля за победа. Вие сте пример за това как се отстояват принципите на честната игра и как се утвърждават ценностите на физическото възпитание и спорта.
Като държавен глава винаги ще подкрепям всяко достойно начинание в областта на спорта и развитието на българските деца. Това е и основната цел на инициативата „Спортувай с Президента“, част от която е и днешната Купа на Президента по карате.
Бих желал да изразя своята благодарност и признание към всички родители за Вашата енергия и безрезервна подкрепа, с които мотивирате и давате шанс на тези млади хора за изява. А на Вас, скъпи състезатели, пожелавам крепко здраве и много спортни успехи!
Играйте с чест и достойнство и нека най-добрият победи!" - това беше поздравителният адрес на Президентът Румен Радев отправен към участниците във втората Купа на Президена по карате.
Купата беше връчена на крайният победител в състезанието СК "Цанев" от Георги Александров, Съветник по младежта и спорта на Президента ан Републиката.

УЧАСТВАЙ И ТИ!

Всеки може да се присъедини към инициативата като се регистрира и изпрати видео или друга информация за това как и къде спортува, тренира и се забавлява с приятели на открито, в залата, на стадиона или на пистата!

СТАНИ ПОСЛАНИК!

Инициативата „Спортувай с Президента“ има също така за цел да събира, обединява и насърчава младите хора да спортуват, да прекарват повече време заедно, да бъдат единни, да се научат на уважение и ценности.

ПОДКРЕПЕТЕ ИНИЦИАТИВИТЕ НА ПРЕЗИДЕНТА

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

ПРИЕМАМ