Държавният глава връчи националния флаг на българската олимпийска делегация

29.06.2021, Вторник

Държавният глава връчи националния флаг на българската олимпийска делегация, която ще представлява страната ни на Олимпийските игри в Токио, които започват на 23 юли.
Всички знаем, че през последните 18 месеца спортът, олимпийското движение и вашата подготовка бяха подложени на невиждани досега предизвикателства, в които вие показахте какво означава спортен дух и воля за победа.
Постигайки целта с преодоляването на неимоверни трудности, вие се превърнахте в пример за подражание не само за всички останали спортисти, но и за цялото ни общество.

Все повече български деца остават пред малкия екран, предпочитайки да гледат спорт, вместо да го практикуват, посочи още държавният глава и изрази надежда, че с участието си в Олимпийските игри българските атлети ще дадат стимул на повече млади хора да спортуват.

УЧАСТВАЙ И ТИ!

Всеки може да се присъедини към инициативата като се регистрира и изпрати видео или друга информация за това как и къде спортува, тренира и се забавлява с приятели на открито, в залата, на стадиона или на пистата!

СТАНИ ПОСЛАНИК!

Инициативата „Спортувай с Президента“ има също така за цел да събира, обединява и насърчава младите хора да спортуват, да прекарват повече време заедно, да бъдат единни, да се научат на уважение и ценности.

ПОДКРЕПЕТЕ ИНИЦИАТИВИТЕ НА ПРЕЗИДЕНТА

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

ПРИЕМАМ